Installatie en advies

Installatie en advies

Of het nu gaat om een aantal kabels of de aanschaf van een complete installatie. Het is belangrijk dat u de juiste producten kiest voor de toepassing. Bij MC-PRO spreken wij vrijwel altijd uit ervaring, en helpen u onafhankelijk kiezen voor de meest geschikte oplossing. Zelfs voor advies bij het inrichten van een discotheek bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers zullen altijd voor u klaar staan om uw project voor de volle 100% te ondersteunen.

Installatie licht en geluid
Door de grote vraag van onze klanten hebben wij besloten ook de installatie van licht- en geluids en gerelateerde materialen te verzorgen. Want immers, wanneer u een complete installatie aanschaft zal iemand het moeten installeren. En dan zijn wij waarschijnlijk de beste partij, in eerste instantie omdat we de materialen kennen en de ervaring in huis hebben. Maar ook omdat we technische mensen in huis hebben die dagelijks met licht- en geluid bezig zijn.

Service
We bieden dus totaaloplossingen, voor café's, sportkantines, scholen en nog veel meer. Dat betekend ook dat we u, na aanschaf van een installatie goed informeren over de werken; we laten u graag zien hoe het werkt. Daarnaast kunt u rekenen op een goede support en snelle storingsdienst.