Restaurant Het Schwarzwald Rijssen

Collega gezocht!

Restaurant & Partycentrum Het Schwarzwald is een toonaangevende horecagelegenheid met een á la carte restaurant met een capaciteit van zeventig zitplaatsen. Naast het restaurant is er een moderne feestzaal met een capaciteit voor tweehonderd gasten waar veel buffetten worden verzorgd.

Zelfstandig werkend kok 38 uur per week (m/v)
Als zelfstandig werkend kok geef je leiding aan een leerling. Je houdt je daarnaast bezig met: 
- Het (laten) voorbereiden, bereiden en doorgeven van de gerechten. 
- Het op peil houden van de keukenvoorraad en staat voor een efficiënt gebruik van pure grondstoffen. 
- de uitvoering van de eindcontrole en de optimale presentatie van de gerechten en( bord) garnituren met een minimale passie voor de frituur. 
- Het aanleveren van ideeën t.a.v. menu-opmaak, menu-aanpassing in geval van groepen en speciale wensen. Het opstellen en uitwerken van nieuwe gerechten alsmede het schrijven van recepturen en hand-outs voor medewerkers.
- Het bouwen aan een dynamisch team met een hoge mate van onderling respect. 

Wij zijn, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een collega die streeft naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. 

Heb je interesse in deze uitdagende en sociaal betrokken functie stuur dan je sollicitatiebrief onder vermelding van Zelfstandig werkend kok (m/v), inclusief C.V. naar dhr. M. Hoogland. 
Email: info@hetschwarzwald.nl
Telefonisch contact vooraf wordt niet op prijs gesteld.


Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca? Voor ons restaurant met terras zoeken wij een parttime collega voor achter de bar en in de bediening. Gezien de samenstelling van ons team gaat de voorkeur uit naar een vrolijke, enthousiaste en gezellige aanpakster van rond de 20 jaar.

Ben jij degene die ons team kan versterker? Heb jij oog voor detail en ben je in de weekenden ook beschikbaar? Bel even, of liever nog; kom even langs voor meer informatie.

Notice: Undefined variable: tagcloud in /home/mcpro/domains/hetschwarzwald.nl/public_html/footer.inc.php on line 5
Notice: Undefined index: id in /home/mcpro/domains/hetschwarzwald.nl/public_html/includes/visualisaties.php on line 3

Het Schwarzwald

Het Schwarzwald is een trendy en modern, maar bovenal gezellig, partycentrum en restaurant gelegen op een zeer bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel.

Contact? Bel direct:
0548-518505

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505
info@hetschwarzwald.nl

Tip: Kijk onze vacatures