Restaurant Het Schwarzwald Rijssen

0548-518505
Vergaderlocatie

Direct contact?

Ga naar onze contactpagina of bel direct: 0548-518505

Vergaderlocatie

Het Schwarzwald leent zich perfect als vergaderlocatie. Zowel ons restaurant als onze zaal is een inspirerende plek voor uw vergadering, maar ook het terras kan gebruikt worden als buiten vergaderruimte!


Faciliteiten


Daar komt bij dat Het Schwarzwald de beschikking heeft over alle faciliteiten voor een geslaagde vergadering: meerdere mobiele beamers, flip-overs, plasmaschermen en een helder audiosysteem, het staat gratis tot uw beschikking. En natuurlijk kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet.


Hapjes en drankjes


Tijdens de vergadering wordt u indien gewenst bediend, en worden hapjes en drankjes geserveerd. In de pauze's kan er gezorgd worden voor een prachtige muzikale invulling door bijvoorbeeld een duo of solo artiest.


Teambuilding


Naast de beschikking over een uitgebreid assortiment vergader faciliteiten biedt het Schwarzwald ook de mogelijkheid om op een unieke manier te vergaderen, bijvoorbeeld in combinatie met een arrangement. Wat te denken van een vergader limousinearrangement? Alle aanwezigen worden opgehaald in onze superstretched limousine: wel een hele leuke manier van teambuilding en een goed begin van de vergadering!

Andere bezoekers bekeken ook:
Limousinearrangement | Contactgegevens

Het Schwarzwald

Het Schwarzwald is een trendy en modern, maar bovenal gezellig, partycentrum en restaurant gelegen op een zeer bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel.

Contact? Bel direct:
0548-518505

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505
info@hetschwarzwald.nl

Tip: Kijk onze vacatures